Kanalændringer pr. 1. juli
Forening: Haslev Antennelaug
Publiceret af: Sigurd Bak Christensen
Dato: 10-04-2015 16:41:45
Kategori: Generelt
     

Ændringer i kanaludbuddet 1. juli 2015

Flere programleverandører har varslet ændringer for en eller flere kanaler med virkning fra 1. juli. En ny kanal kommer til, og flere kanaler lukkes.

Ændringerne omfatter Fuldpakken, Ekstrakanaler og Tv med Bland Selv.

Hvis jeres medlemmer/beboere har en eller flere af kanalerne som Ekstrakanaler, vil kanalerne automatisk blive opsagt. Medlemmer/beboere med Bland Selv, der har valgt en kanal der udgår, vil opleve, at der 1. juli vil være en tom plads i deres tv-pakke. De kan vælge en anden kanal i stedet for den udgåede.

Der sker ingen prisændringer.

Discovery Networks Danmark lancerer Eurosport Danmark
Fra 1. juli lægges Canal 8 og Eurosport 2 sammen i den nye kanal Eurosport Danmark.

Eurosport Danmark giver jer det bedste fra Eurosport – på dansk. Kanalen fokuserer på de sportsbegi-venheder, som danskerne allerbedst kan lide at se, blandt andet fodbold fra den hjemlige Alka Superliga og den tyske Bundesliga, cykling med blandt andet Post Danmark Rundt og masser af Grand Slam-, ATP- og WTA-tennis.

Eurosport Danmark kan fra 1. juli findes på kanalplads 41 – samme plads som Eurosport 2 ligger på i dag.

Mere spændende nyt: lancering af Eurosport 360
I løbet af sommeren lanceres også Eurosport 360, som er syv eventkanaler. På pc, tablet og smartphone supplerer Eurosport 360 både Eurosport og Eurosport Danmark med andre kameravinkler eller andre sportsbegivenheder, end dem der sendes på hovedkanalerne.

Med de syv eventkanaler får du en helt ny og unik dækning af både større og mindre sportsbegivenhe-der. Og det er uanset om jeres beboere/medlemmer ønsker at se Tour de France fra helikopterperspektiv eller følge aktiviteterne i pitten til Formel 1. Man kan også se de sportsbegivenheder, som Eurosport ikke har plads til at sende på hovedkanalerne. Så kan man stadig følge Wozniacki, selvom hovedkanalen sender Williams.

Vi stiller Eurosport 360 til rådighed for alle, der har en af Eurosports tv-kanaler, og den kan ses på youseeplay.dk eller på YouSee Tv & Film app'en

 

 

 

Kanal Sport lukker
Kanal Sport har meddelt, at kanalen lukker. Den udgår af Fuldpakken 1. juli.


Turner lukker tre kanaler
Turner har valgt at lukke kanalerne Star!, Showtime og Silver HD. Kanalerne udgår derfor som Ekstrakanaler og i Tv med Bland Selv 1. juli.

I HD-pakken erstattes Silver HD med H2, som er en helt ny kanal.

 

  

 
Cookies

Kontakt

Haslev Antennelaug
Nørregade 10
4690 Haslev
Tlf: 56 31 54 40
Kontaktformular: Klik her

Åbningstider kontor

Tirsdag: 13:00 til 14:00
Torsdag: 13:00 til 17:00